0 product(en)Totaal: € 0,00

Organisatie

Historie
In 1953 is Huygmetaal gestart met de verkoop van metalen producten in de Huygenstraat te Hilversum. Zo is de naam Huygmetaal ontstaan. Vanaf de oprichting was Huygmetaal vooral actief in de bouw als fabrikant en leverancier van de CLICKER Ankerbout. De ontwikkeling is niet stil blijven staan. We zijn uitgegroeid tot een organisatie die met succes een compleet assortiment montage technische producten levert.

Heden
Wij zijn uw kennis- en adviespartner binnen de installatiebranche. Met ruim 60 jaar ervaring sluiten we naadloos aan op uw technische behoefte: van advies tot uitvoering op het gebied van montagesystemen, prefab en gereedschap. Onze medewerkers hebben hart voor de zaak. Dankzij deze betrokkenheid en onze platte organisatie kunnen we u snel en gericht helpen.

Ons doel: u optimaal aan het werk!
Wij zijn een zelfstandig Nederlands bedrijf. In onze activiteiten laten we ons niet afleiden door andere belangen: de klant staat centraal. Het spreekt vanzelf dat we ISO 9001 gecertificeerd zijn. In gewoon Hollands betekent dit: doen wat we zeggen, afspraken nakomen. 


Organisatie